Shtypës elektrik – Grohe Tectron Skate

62,990 ALL

GROHE Tectron Skate, me sensor infra të kuqe për komunikim dydrejtues për monitorim, konfigurim dhe servisim e bën atë ideal për tualetin tuaj. Falë EasyConnect, mund ta montoni me lehtësi pllakën si horizontalisht ashtu edhe vertikalisht dhe funksioni Dual flush- dhe Start-Stop sigurojnë funksionim të lehtë. Me shpëlarjen e dyfishtë, mund të përdorni një sasi të vogël ose të madhe uji gjatë shpëlarjes dhe kjo kursen ujë dhe para. Teknologjia shumë e dobishme kundër gjurmëve të gishtave siguron që gjurmët e gishtërinjve të mos bëhen të dukshme.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

4 stok

SKU: GRO00217 Kategori: , , Etiketë: