Furçë Tualeti+Mbajtëse – Grohe Essential

11,590 ALL

Për të rritur pastërtinë e banjës, shtoni këtë komplet furçash tualeti të koleksionit GROHE Essentials! Ajo ka një përfundim të qëndrueshëm dhe të lehtë për t’u kujdesur.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

5 stok