Robot Kuzhine Multifunksional – Kasanova

6,299 ALL

Robot kuzhine multifunksional, është ajo cka i mungon kuzhinës suaj. Ky produkt do t’ju vijë në ndihmë për përzierjen, rrahjen, grirjen dhe prerjen e përbërësve të recetave që ju keni ënderruar t’i gatuani gjithmonë. Ideal për kuzhinën tuaj, dot’ju kursejë kohë dhe do të gatuani si profesionist.

  • Fuqia 600 W
  • Tensioni elektrik 220-240 V
  • 2 Shpejtësi
  • Kapaciteti 1.2 L

15 stok

SKU: HGK000001NOC Kategori: , Etiketë:

Informacion shtesë

Peshë 1.68 g/kg
Përmasa 24 × 21 × 37.5 cm