N.Medina Nogal 20×120 – Navarti

2,690 ALL

Seria e re Medina Nogal pasuron dhe plotëson koleksionin e saj. Një projekt që merr frymëzim nga dyshemetë e shtëpive të lashta provansale, duke i riinterpretuar ato dhe duke i bërë më të sofistikuara grafikat dhe ngjyrat që i japin këtij guri një efekt të “jetuar”, por në të njëjtën kohë elegant dhe i përshtatshëm për çdo ambient, nga klasikja në moderne.

Dimensionet: 20 x 120 cm

548 stok

SKU: NAV00021 Kategori: , , Etiketë: