Pjesë Inkaso për mishelator lavamani – Grohe

33,090 ALL

Pjesë Inkaso për mishelator lavamani me 2 vrima, instalim në mur që lejon hidroizolimin e konstruksionit të murit dhe rrethon trupin e fshehur.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

50 stok

SKU: GRO00128 Kategori: , , Etiketë: