Pjesë Inkaso për mishelator Lavamani (2 dalje) – Grohe

33,090 ALL

Pjesë Inkaso për mishelator Lavamani me 2 vrima, instalim në mur me një thellësi instalimi 45 deri në 75 mm. Kufizues i rregullueshëm i shpejtësisë së rrjedhës.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

4 stok

SKU: GRO00126 Kategori: , Etiketë: