Pjesë Inkaso për mishelator Lavamani – Grohe

32,590 ALL

Pjesë Inkaso për mishelator Lavamani me 2 vrima, instalim në mur me një thellësi instalimi 45 deri në 75 mm. Kufizues i rregullueshëm i shpejtësisë së rrjedhës.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

5 stok

SKU: GRO00125 Kategori: , Etiketë: