Ofertë!

Parket Laminat – Oak Nordic AC4

1,255 ALL

Modeli Oak, i cili ka një llojshmëri nuancash, përmbush pritshmëritë e stilistëve dhe përdoruesve që duan të krijojnë ambiente të bollshme të brendshme. Teknologjitë speciale të sipërfaqes që ofrojnë një ndjenjë natyrale një-për-një, cilësi unike të dizajnit dhe qëndrueshmërinë më të lartë të standardeve të industrisë.

Dimensionet:  1383MMX193MMX8,0MM

 

420 stok

SKU: KAI00010 Kategori: , , , Etiketë: