Ofertë!

Parket Laminat – Ash Rivoli AC4

Çmimi origjinal qe: 2,090 ALL.Çmimi i tanishëm është: 990 ALL.

Modeli Ash Rivoli, i cili ka një llojshmëri nuancash, përmbush pritshmëritë e stilistëve dhe përdoruesve që duan të krijojnë ambiente të bollshme të brendshme. Teknologjitë speciale të sipërfaqes që ofrojnë një ndjenjë natyrale një-për-një, cilësi unike të dizajnit dhe qëndrueshmërinë më të lartë të standardeve të industrisë.

Dimensionet:  1383MMX193MMX8,0MM

 

 

422 stok

SKU: KAI00002 Kategori: , , Etiketë: