Mishelator Vaske+Dushi – Grohe Bauloop

10,990 ALL

GROHE BauLoop do të sjellë performancë të besueshme në banjën tuaj duke e bërë kënaqësi përdorimin e banjës ose dushit. I projektuar për t’u montuar në mur, ky mishelator  i banjës përmban një kufizues të rregullueshëm të shpejtësisë së rrjedhës që kursen ujin dhe një valvul moskthimi të integruar për të parandaluar kthimin e ujërave të zeza në furnizimin tuaj me ujë të pastër. Funksionimi kryhet nëpërmjet dorezës së levës metalike të prekshme dhe të ngurtë me një detaj të veçantë të prerë. Nga brenda, fisheku qeramik GROHE LongLife ofron kontroll të besueshëm të volumit dhe qëndrueshmëri.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

36 stok

SKU: GRO00171 Kategori: , , , Etiketë: