Ofertë!

Mishelator Vaske – Nobili (Chrome)

Çmimi origjinal qe: 174,490 ALL.Çmimi i tanishëm është: 113,419 ALL.

Mishelator Vaske – Nobili i montuar në dysheme me një levë me dy drejtime sjell teknologjinë EnergySaving e cila lejon hapjen e rrjedhës në ujë të ftohtë duke shmangur ndezjen e bojlerit: kjo do të thotë më pak konsum i ujit të nxehtë, kursime më të mëdha energjie dhe ekonomike. Shufra prej bronzi, në vend të plastikës, është më rezistente dhe në të njëjtën kohë përmirëson ndjeshmërinë e lëvizjes në rregullimin e rrjedhës së ujit dhe temperaturës.

Jetoni përvojën e Nobilit në maksimum përmes produkteve të dedikuar për ju duke i dhënë shtepisë suaj cilesi dhe elegancë!

SKU: NOB00030 Kategori: , , , , Etiketë: