Mishelator Lavapjate – Grohe Eurosmart Ohm

24,990 ALL

GROHE Eurosmart ju lejon të sillni dizajn të shkëlqyeshëm dhe rehati përfundimtare edhe në hapësirat më të vogla të kuzhinës. I shpejtë dhe i thjeshtë për t’u përshtatur falë Sistemit të Instalimit të Lehtë, gryka mund të rrotullohet pa probleme me 90˚, duke shmangur goditjet në muret dhe kabinetet rrethuese. Merrni qetësi nga veçoria GROHE SilkMove që garanton kontroll të saktë të ujit dhe temperaturës gjatë gjithë jetës, si dhe nga sistemi GROHE Zero i rrugëve ujore, i cili bënë te mundur që uji juaj të jetë i pijshëm pa nikel.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

4 stok

SKU: GRO00110 Kategori: , , , Etiketë: