Mishelator Lavapjate – Grohe Bauedge

13,390 ALL

Gryka e lartë  dhe doreza e fortë metalike e prekshme krijojnë një ekuilibër estetik duke ofruar prakticitet dhe performancë të lartë gjë që e bën GROHE BauEdge të spikatur në kuzhinat moderne.Falë grykës, ju keni mjaft hapësirë ​​për të larë tigane dhe tenxhere shumë të mëdha, ndërsa veprimi i qetë i rrotullimit 360˚ i grykës ofron praktike optimale dhe lehtësi në përdorim. Kontrolloni rrjedhën duke përdorur dorezën e ngurtë metalike, duke ditur se fisheku qeramik GROHE LongLife do të japë nivele të garantuara të sakta të vëllimit dhe temperaturës. Rrugët e brendshme ujore të ndara nga GROHE Zero nënkuptojnë që uji juaj i pijshëm është pa nikel në mënyrë të sigurtë, ndërsa sistemi i instalimit të lehtë me zorrë lidhëse fleksibël e bën montimin të shpejtë dhe pa probleme.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

16 stok

SKU: GRO00115 Kategori: , , , Etiketë: