Mishelator Lavamani Yoyo – Nobili (Chrome)

21,190 ALL

Mishelator lavamani i përket linjës së thjeshtë dhe thelbësore Yoyo, e cila shpreh karakterin dhe personalitetin përmes një linje të butë dhe të përkulur.

Jetoni përvojën e Nobilit në maksimum përmes produkteve të dedikuar për ju duke i dhënë shtepisë suaj cilesi dhe elegancë!

SKU: NOB00064 Kategori: , , , Etiketë: