Mishelator Lavamani Live – Nobili (Inox)

89,390 ALL

Mishelator lavamani i përket linjës Live të balancuar dhe elegante, e karakterizuar nga një stil arkitekturor modern dhe minimalist që përzihet në mënyrë harmonike me elementët natyralë të vendit.

Jetoni përvojën e Nobilit në maksimum përmes produkteve të dedikuar për ju duke i dhënë shtepisë suaj cilesi dhe elegancë!

SKU: NOB00022 Kategori: , , , Etiketë: