Mishelator Lavamani Inkaso Abc – Nobili (Chrome)

22,590 ALL

Mishelator lavamani përket linjës ABC, i aftë për të optimizuar burimet e planetit duke ndihmuar konsumatorin të kursejë ujë dhe energji çdo ditë, duke hapur furnizimin e rrjedhës së ujit të ftohtë dhe duke shmangur ndezjen e pavullnetshme të bojlerit.

Jetoni përvojën e Nobilit në maksimum përmes produkteve të dedikuar për ju duke i dhënë shtepisë suaj cilesi dhe elegancë!

SKU: NOB00007 Kategori: , , , Etiketë: