Mishelator Lavamani – Grohe Incaso Lineare

37,790 ALL

GROHE Lineare i montuar në mur, plotëson bukur të gjitha produktet e koleksionit Grohe, në mënyrë që ju mund të dizajnoni një banjë të koordinuar dhe harmonike. Teknologjia GROHE EcoJoy zvogëlon përdorimin e ujit deri në 50%, por ofron performancë të lartë dhe veshja me shumë shtresa e kromit GROHE StarLight siguron që përfundimi të ketë një shkëlqim që zgjat me vite. Fundi i grykës së rregullueshme GROHE AquaGuide ju lejon të drejtoni rrjedhën e ujit aty ku ju dëshironi. Pra, jo më spërkatje!

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

7 stok

SKU: GRO00129 Kategori: , , , Etiketë: