Mishelator Lavamani – Grohe Plus Inkaso

31,490 ALL

GROHE Plus,  me 2 vrima dhe me një projeksion prej 147 mm,  funksionon pa mundim nëpërmjet dorezës së levës së fortë metalike të prekshme. Veçoria inovative GROHE EcoJoy kursen ujin duke kufizuar rrjedhën në 5,7 l/min, ndërsa GROHE AquaGuide  ju lejon të rregulloni këndin e spërkatjes së grykës me lehtësi dhe saktësi. E përfunduar në kromin GROHE StarLight me jetëgjatësi, GROHE Plus kombinon qëndrueshmërinë me pamjen e bukur verbuese.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

1 stok

SKU: GRO00275 Kategori: , , , Etiketë: