Mishelator Lavamani – Grohe Incaso Eurosmart

25,190 ALL

Mishelator Lavamani – Grohe Incaso Eurosmart  i montuar në mur, me projeksion 171 mm nga muri, është ideal për krijimin e një skeme të thjeshtë. Shijoni kontrollin e saktë, të qetë të volumit dhe temperaturës falë fishekut qeramik GROHE LongLife. Përfundimi i bukur dhe i qëndrueshëm i kromit GROHE StarLight do të mbajë pamjen e tij të pacenuar për vite me rradhë. Distanca qendrore për instalim: Çezmat 110 mm GROHE Bau janë projektuar për një përshtatje pa probleme me GROHE Bau Ceramics për harmoni të plotë estetike dhe performancë përfundimtare, duke e bërë procesin e projektimit të lehtë.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

3 stok

SKU: GRO00127 Kategori: , , , Etiketë: