Mishelator Lavamani – Grohe Plus (masa S)

27,790 ALL

Krijuar rreth ndërveprimit të kthesave dhe linjave të drejta,  GROHE Plus është një prekje kozmopolite në banjën tuaj të pasur.  GROHE SilkMove, ofron kontroll të qetë dhe të saktë për jetëgjatësinë e rubinetit, i cili përdoret nëpërmjet dorezës së levës së fortë metalike të prekshme. Veçoria inovative GROHE EcoJoy kursen ujin duke kufizuar rrjedhën në 5,7 l/min, ndërsa një GROHE AquaGuide e integruar ju lejon të rregulloni këndin e spërkatjes së grykës me lehtësi dhe saktësi. Montimi është i thjeshtë falë sistemit të instalimit QuickFix.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

8 stok

SKU: GRO00184 Kategori: , , , Etiketë: