Mishelator Lavamani – Grohe Eurostyle (masa L)

23,090 ALL

Performanca, qëndrueshmëria dhe trajtimi i qetë –  Grohe Eurostyle është një linjë produktesh e krijuar për të përmbushur kërkesat e sofistikuara. Një fshirje e shpejtë me një leckë do ta bëjë sipërfaqen e kromit të shkëlqejë si e re dhe falë fishekut të qeramikës me skaj të prerë, leva lëviz me saktësi të qetë. Hapja dhe mbyllja e mbeturinave është më e lehtë se kurrë me shufrën pop-up. Zgjidhni rubinetin e banjës Grohe Eurostyle dhe shijoni cilësi të besuar GROHE!

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

5 stok

SKU: GRO00178 Kategori: , , , Etiketë: