Mishelator Lavamani – Grohe Eurosmart (me sensor)

50,390 ALL

Larja nuk ka qenë kurrë më e lehtë apo më e këndshme me këtë kombinim të stilit të sofistikuar dhe performancës së qëndrueshme! E prodhuar në Gjermani me linja të hijshme dhe një profil minimalist, Mishelator Lavamani – Grohe Eurosmart teknologjia inovative e GROHE e çon efikasitetin dhe komoditetin e larjes në një nivel krejtësisht të ri. Sensori infra të kuqe zbulon lëvizjen e duarve, kështu që uji rrjedh vetëm kur është e nevojshme – duke ofruar luks dhe duke kursyer ujë dhe energji të çmuar – që do të thotë se është i përsosur për tualet në shtëpi dhe në hapësira publike të ngarkuara.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

5 stok

SKU: GRO00183 Kategori: , , , Etiketë: