Mishelator Lavamani – Grohe Eurocosmo (masa L)

18,890 ALL

Performanca, qëndrueshmëria dhe trajtimi i qetë –  Grohe Eurocosmo është një linjë produktesh e krijuar për të përmbushur kërkesat e sofistikuara. Një fshirje e shpejtë me një leckë do ta bëjë sipërfaqen e kromit të shkëlqejë si e re dhe falë fishekut të qeramikës me skaj të prerë, leva lëviz me saktësi të qetë. Hapja dhe mbyllja e mbeturinave është më e lehtë se kurrë me shufrën pop-up. Zgjidhni rubinetin e banjës Grohe Eurocosmo  dhe shijoni cilësi të besuar GROHE!

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

5 stok

SKU: GRO00176 Kategori: , , , Etiketë: