Mishelator Bideje Yoyo – Nobili (Velvet Black)

29,190 ALL

Mishelator bideje i përket linjës së thjeshtë dhe thelbësore Yoyo, e cila shpreh karakterin dhe personalitetin përmes një linje të butë dhe të përkulur.

Jetoni përvojën e Nobilit në maksimum përmes produkteve të dedikuar për ju duke i dhënë shtepisë suaj cilesi dhe elegancë!

SKU: NOB00067 Kategori: , , , Etiketë: