Mishelator Bideje Velis – Nobili (Red Canyon)

70,090 ALL

Mishelator Bideje i linjës moderne dhe minimale Velis me finiturë të ndritshme dhe shkëlqim sigurohet falë vlerave më të larta të kromit, ndërsa tonaliteti i kromit i jep atij një stil të pastër. Ky mishelator vjen me një sistem të kursimit të energjisë me hapje anësore me ujë të ftohtë.

Jetoni përvojën e Nobilit në maksimum përmes produkteve të dedikuar për ju duke i dhënë shtëpisë suaj cilësi dhe elegancë!

SKU: NOB00055 Kategori: , , , Etiketë: