Ofertë!

Mishelator Bideje Live – Nobili (Velvet Black)

Çmimi origjinal qe: 45,790 ALL.Çmimi i tanishëm është: 29,764 ALL.

Mishelator bideje i përket linjës Live të balancuar dhe elegante, e karakterizuar nga një stil arkitekturor modern dhe minimalist që përzihet në mënyrë harmonike me elementët natyralë të vendit.

Jetoni përvojën e Nobilit në maksimum përmes produkteve të dedikuar për ju duke i dhënë shtepisë suaj cilesi dhe elegancë!

 

SKU: NOB00026 Kategori: , , , , Etiketë: