Mishelator Bide – Grohe Eurocube (Masa S)

36,790 ALL

Eurocube GROHE,  përmbledh bashkimin unik të koleksionit të dizajnit të mprehtë modern dhe performancës luksoze, duke ofruar rehati të plotë në banjë. Gryka e saj me nyje topash ju lejon të kontrolloni me saktësi rrjedhën e ujit dhe mbeturinat hapen dhe mbyllen lehtësisht duke përdorur shufrën e integruar që shfaqet. Përzierësi i bidetit me një levë është projektuar me teknologjinë GROHE SilkMove, kështu që kontrolli i temperaturës dhe vëllimit të ujit është i qetë dhe i lehtë. Sistemi GROHE QuickFix Plus madje siguron një instalim të shpejtë dhe pa probleme. E përfunduar me veshjen tonë verbuese të kromit GROHE StarLight, rubineti juaj pastrohet lehtë dhe do të ruajë shkëlqimin e saj mahnitës edhe pas vitesh përdorimi.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

5 stok

SKU: GRO00164 Kategori: , , , Etiketë: