Mishelator Bide – Grohe Essence (Hard Graphite)

35,690 ALL

Mishelator bideje Essence – Thjeshtësi dhe rehati në një veçori të rregullt! I krijuar me një trup të hollë cilindrik, grykë të lakuar dalluese dhe me një përfundim SuperSteel GROHE, mishelatori i bidesë me një levë GROHE Essence duket i përsosur në çdo banjë.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

14 stok

SKU: GRO00207 Kategori: , , , Etiketë: