Mishelator Bide – Grohe Bauloop (Chrome)

9,990 ALL

Mishelator Bide – Grohe Bauloop ka një trup të lëmuar dhe i ofron përdoruesit kontroll të saktë dhe të prekshëm. Rubineti redukton konsumin tuaj të ujit në 5,7 l/min, duke ruajtur performancën e shkëlqyer. Sistemi i instalimit të lehtë GROHE me zorrë lidhëse fleksibël do të thotë që instalimi është i shpejtë dhe i thjeshtë. Përfundimi i bukur dhe i qëndrueshëm i kromit GROHE StarLight do të mbajë pamjen e tij të pacenuar për vite me rradhë.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

73 stok

SKU: GRO00170 Kategori: , , , Etiketë: