Mikser Tavoline Planetar Red – Kasanova

12,599 ALL

Mikseri planetar është një aleat i çmuar për gatimin e recetave të ëmbla dhe të shijshme në një kohë të shkurtër. Shtoni përbërësit në tasin prej 5 litrash prej çeliku, zgjidhni një nga 6 shpejtësitë e disponueshme duke përdorur çelësin dhe kujdesuni për pjesën tjetër. Shoqërohet me grep për brumërat e qëndrueshëm të bukës, picave dhe rrahëse me tela. Leva e lirimit ju lejon të futni grepa në mënyrë të sigurt dhe këmbët që nuk rrëshqasin sigurojnë qëndrueshmëri maksimale. Me funksionin Pulse mund ta përdorni me shpejtësi maksimale me goditje të vogla me ndërprerje të fuqisë. Për të pastruar pjesën e jashtme, përdorni një leckë të lagur dhe detergjent.

  • Fuqia 1000 W
  • 6 Shpejtësi
  • Tensioni elektrik 220 V
  • Kapaciteti 5 L

15 stok

SKU: MRN000010NOC Kategori: , Etiketë:

Informacion shtesë

Peshë 3.88 g/kg
Përmasa 34 × 23 × 32 cm