Ofertë!

Mbajtëse Letre Higjenike me kapak – Grohe Essential (Polished Nickel)

5,700 ALL

Banjat luksoze kanë të bëjnë me harmoninë. Pra, shtoni një përzgjedhje të aksesorëve tanë plotësues të GROHE Essentials, si ky mbajtës letre higjienike me kapak. GROHE StarLight, do të duket i pacenuar për vite dhe është shumë i lehtë për t’u përshtatur.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

5 stok