Mbajtëse Ushqimi Elektrik Grey – Kasanova

Mbajtëse ushqimi e pajisur me sistem ngrohje. E përkryer për të marrë me vete ushqimet tuaja të preferuara dhe më pas për t’i shijuar kudo që dëshironi. E pajisur me një tabaka të brendshme, prej çeliku inox, e cila është lehtësisht e lëvizshme. Gjithashtu shoqërohet me një ndarës të përshtatshëm për të mbajtur ushqime të ndryshme pa ndryshuar shijen e tyre. Kapaku ka një ndarje të përshtatshme në të cilën është përfshirë një lugë. Praktik dhe funksional, gjithashtu i lehtë për t’u bartur falë dorezës së rimbyllshme.