Ngrohëse Elektrik Me 3 Ndarje Blue – Kasanova

3,199 ALL

Ngrohësja elektrike e ushqimit është ideale për të ngrohur drekën tuaj në zyrë kur nuk keni në dispozicion një furrë me mikrovalë.  Thjesht futeni në një prizë dhe në pak minuta, në varësi të sasisë dhe temperaturës fillestare të ushqimit, dreka juaj do të jetë gati për t’u shijuar. Ena e brendshme e inoksit është e ndarë në 3 ndarje, një nga 500 ml dhe dy nga 250 ml, në mënyrë që të mos përzihen shijet. Mbyllja hermetike parandalon derdhjen e përmbajtjes dhe dy dorezat praktike ju lejojnë ta mbani lehtësisht.

3 stok

SKU: SKR000020NOC Kategori: , Etiketë:

Informacion shtesë

Peshë 0.946 g/kg