Komandë Dushi Rrethore me 2 dalje – Grt Smartcontrol

104,990 ALL

Komandë Dushi GROHE SmartControl ofron kontroll të saktë të temperaturës dhe volumit pa luhatje, si dhe veçori eko dhe sigurie.

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

3 stok

SKU: GRO00097 Kategori: , , Etiketë: