Tenxhere elektrike – Kasanova

4,399 ALL

Tenxhere elektrike, për të zier çdo lloj orizi në mënyrë praktike dhe të shpejtë. Ju mund të hidhni lehtësisht sasinë e orizit dhe ujit falë kupës matëse të ofruar. Drita treguese tregon kur është në punë dhe çelësi i përshtatshëm i rrymës rrokulliset lart sapo orizi të jetë gati. E pajisur me funksionin “ngrohtë” për ngrohjen dhe funksionin “cook” për gatimin e orizit, mund ta kontrolloni gatimin përmes kapakut të qelqiti. Këmbët që nuk rrëshqasin garantojnë qëndrueshmëri maksimale në çdo sipërfaqe.

Hiqeni nga priza pas çdo përdorimi.

  • Fuqia 700 W
  • Tensioni elektrik 220-240 V
  • Kapaciteti 1.8 L

13 stok

SKU: NNE000002NOC Kategori: , Etiketë:

Informacion shtesë

Peshë 2.09 g/kg
Përmasa 27.5 × 27.5 × 25 cm