Mbajtëse Gote – Grohe Essential (Polished Nickel)

6,290 ALL

Për të krijuar një dizajn të qetë të banjës, thjesht zgjidhni një nga aksesorët e koleksionit GROHE Essentials të krijuara bukur, si ky mbajtës i banjës – i përsosur për t’u përdorur me Dispenzer Sapuni – (GRO00250)

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!