Blender White – Kasanova

1,899 ALL

Blender dore, ideal për çdo lloj përzierjeje. Struktura e zgjatur ju lejon të arrini thellësinë e enës dhe të merrni një rezultat homogjen. Aleat i çmuar për krijimin e kremrave, salcave dhe mbushjeve për receta të ëmbla dhe të shijshme. Kërcelli i pajisur me teh çeliku është i lëvizshëm dhe mund të lahet lehtësisht në pak minuta.

  • Fuqia 200 W
  • 2 Shpejtësi
  • Tensioni elektrik 220-240 V

78 stok

SKU: YUY000022NOC Kategori: , Etiketë:

Informacion shtesë

Peshë 0.53 g/kg
Përmasa 5.6 × 5.6 × 38 cm