Ofertë!

Loft Dark Ret 40×80 Eco

1,320 ALL

Seria e re Loft pasuron dhe plotëson koleksionin e saj. Një projekt që merr frymëzim nga dyshemetë e shtëpive të lashta provansale, duke i riinterpretuar ato dhe duke i bërë më të sofistikuara grafikat dhe ngjyrat që i japin këtij guri një efekt të “jetuar”, por në të njëjtën kohë elegant dhe i përshtatshëm për çdo ambient, nga klasikja në moderne.

Dimensionet: 40 x 80 cm

418 stok

SKU: RON00012 Kategori: , , ,