Dispenzer Sapuni – Grohe Essential (Brushed Nickel)

5,290 ALL

Për të krijuar një dizajn të qetë të banjës, thjesht zgjidhni një nga aksesorët e koleksionit GROHE Essentials të krijuara bukur, si ky dispenzer sapuni – i përsosur për t’u përdorur me Mbajtëse Gote  – (GRO00249).

Mjeshtëri precize, materiale me cilësi më të lartë dhe dizajn që zgjat! Një prekje e përsosur përfundimtare!

5 stok

SKU: GRO00258 Kategori: , , , Etiketë: