Zgarë me Gaz Genesis II EP-335 GBS – Weber

257,390 ALL

  • Zonë gatimi : 68 x 48 cm
  • Dimensionet : 158h x 150l x 79p cm

Weber, një prodhues i zgarave me qymyr, gaz dhe elektrike. I themeluar mbi besimin se nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni një vakt të shijshëm me ata që doni!

SKU: WEB00019 Kategori: , Etiketë: