Karta e Klientit

Sa më shumë blini aq më shumë përfitoni!

Duke u bërë pjesë e programit tonë të besnikërisë ju përfitoni 5% zbritje për çdo blerje dhe një sërë benefitesh për të përmbushur nevojat tuaja.

Eja dhe ti, bëhu pjesë e familjes tonë të madhe!