Mini Cart 0

Your cart is empty.

Shporta
Arkitekti IM

Ofrojmë projekt ide për arredimin e çdo ambienti tuajin. Shërbimi ofrohet nga stafi i dedikuar i arkitektëve në Lobby Home të cilët janë në dispozicionin tuaj nga e Hëna në të Shtunë,  në ambientet e Lobby Home nga ora 08.30-17.00.

Rezervo takim me një nga arkitektët tanë
Takim me Arkitektin
Për raste emergjente mund të kontaktoni në: +355 (0) 42 388 333

    ×

      Përshëndetje. Ju falenderojmë për interesin e treguar për këtë produkt. Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje, por na lini të dhënat tuaja dhe një prej agjentëve tanë do t’ju kontaktojë për t’ju informuar në lidhje me disponibilitetin e tij.